Waar leg ik mijn geboortelijst? 

27-05-2020

De zoektocht naar een winkel voor het leggen van je geboortelijst..

niet gemakkelijk..Of toch wel?

Het hangt er allemaal een beetje vanaf waar je juist naar zoekt.
Neem je een grote winkel waar alles voorhanden is, en waar je het volgende nummertje bent?
Of ga je toch voor een persoonlijke aanpak, waar op afspraak geluisterd wordt naar jullie wensen en vragen en waar ze er alles aan doen om jullie de beste ervaring te bezorgen?
Indien je toch meer naar de tweede optie kijkt, neem dan zeker een geboortelijst-boutique bij jouw in de buurt.


In Brasschaat hebben we er ook zo eentje, waar veel van mijn klanten ook hun lijst leggen en waar ik ook geregeld mee samen werk. 
PISTACHE BABY BOUTIQUE. 

En wat een fantastische winkel!
De altijd opgewekte en vriendelijke dame in de winkel, Tinne , helpt je graag persoonlijk met jouw zoektocht van je geboortelijst.

Is het je eerste kindje?
Dan legt zij tot in het kleinste detail uit wat je best wel en niet op je geboortelijst plaatst.

( je kan ook alvast de geboortelijst-checklist even doornemen )
Je vindt er ook echt alles, van tutter tot volledige babykamer.

Aan jullie de keuze!

Wanneer je iets speciaal zoekt ( bv. dat knuffeltje van dat specifieke merk ) maar het hangt niet in de winkel? No stress voor Tinne, zij zoekt het voor jullie op, bestelt het, en tada! Het staat op jullie lijst. Hoe gemakkelijk is dat?

Easy peasy geboortelijst samenstellen, dat kan alleen bij Tinne!

Na een persoonlijke afspraak, waarbij alle tijd aan jullie vragen wordt besteed, word er een mini-website voor jullie baby gemaakt die je kan personaliseren met de eerste echo's, foto's en dagboek, en die de geboortelijst en een gastenboek bevat. Hoe leuk is dat?! Vrienden en familie loggen zich in en kunnen een cadeau kiezen, foto's bekijken en iets achterlaten in het gastenboek. Je wordt telkens via e-mail op de hoogte gehouden wanneer en wie er een cadeautje gekocht heeft.

Maar uiteraard is dat niet alles, na het afsluiten van jullie lijst krijg je 10% bestedingskorting op het totale bedrag van de geboortelijst in de vorm van een aankoopbon die 1 jaar geldig blijft.
Ook krijg je 10% kassakorting op elke aankoop tijdens het eerste levensjaar van je baby.
HOE ZOT IS DA?!
Nog een volledig jaar kledij en speelgoed kunnen kopen met een leuke korting! Ook wanneer jullie kindje al ouder wordt, is er nog veel mooie kledij te vinden tot 18 maanden.

Wanneer je dus nog eens passeert, spring dan gerust even binnen.
Tinne vind het maar al te leuk om jullie klein wondertje te zien groeien.
En zo kan je nog eens rondsnuffelen in de winkel. Twee vliegen in één klap! 


Ondertussen is het wel duidelijk dat ik dit echt een fijne winkel vind, maar hij is ook nog eens super goed gelegen.
De winkel is gelegen aan de Hoogboomsteenweg 4 in Brasschaat.
Op een boogscheut van ziekenhuis AZ KLINA. Wanneer vrienden jullie komen bezoeken op de materniteit, kunnen zij nog even hun cadeautje ophalen. En wanneer jij het ziekenhuis verlaat, kan je nog even binnenspringen om de overige cadeautjes op te halen EN om jullie wondertje te laten zien aan Tinne. Geloof me, ze kan niet wachten!

Indien je nog niet overtuigd bent, kan je altijd een informatiepakketje afhalen in de winkel, zo krijg je al een eerste indruk van onze lieve Tinne, maar ook van de winkel waar je al kan snuisteren tussen de leuke spulletjes.
 

Tinne en ik werken vaak samen. Dus mits wat geluk, kan je tijdens het leggen van een geboortelijst nog eens extra korting voor een shoot te pakken krijgen.
Kijk hiervoor bij ACTIES, daar kunnen zowel acties samen met andere winkels als acties van mezelf staan. Zo bespaar je toch weer enkele centjes!