The baking of, een Smash Cake!
Hoe gebeurt dat nu, het maken van je gepersonaliseerde taart?
Ik laat jullie hier twee voorbeelden zien, een Giant Cupcake en een Dripcake.

Doe gerust eens gek! Ze worden maar één keer, 1 jaar!

Dan krijgt de cake zijn hoedje. Deze wordt afgesmeerd met een lekkere slagroom. Ook de kleur van de room kan gekozen worden.

Dan rest er nog alleen het hoedje te versieren met roomroosjes en er nadien wat gekleurde versiering over te strooien. Zo wordt elke smashcake uniek.
Zelfs een themataart behoort tot de mogelijkheden. Deze zijn wel ietsje duurder. Hier een voorbeeld van een unicorn giant cupcake.

2. Dripcake
De body van de dripcake wordt gebakken met een luchtig biscuitdeeg in een springvorm. Daarna wordt deze afgesmeerd met een lekkere slagroom. De kleur van de room kan gekozen worden.
De drip voor deze cake wordt gemaakt met een ganache op basis van witte chocolade en room. Ook deze ganache kan naar wens gekleurd worden.
De ganache wordt eerst aan de zijkant aangebracht zodat de aflopende druppels tevoorschijn komen. Daarna wordt de bovenkant volledig bedekt met de ganache.
De taart kan daarna nog verder afgewerkt worden met roomroosjes of met een topper. Taarten met een topper zijn ook ietsje duurder.
Ziezo, nu ben je een beetje virtueel mee achter de schermen geweest van de twee meest gekozen taarten!
Is het niet cool om nu te weten hoe jouw gepersonaliseerd taartje gemaakt wordt?
Hopelijk weet je nu ook dat geen enkele vraag te gek voor woorden is?
Je vraagt een cake / caketopper naar keuze en de bakker maakt voor jou het beste wat ze kan!
Houd je het liever simpel met een mooie bloem, zoals de laatste taart hierboven? let me know! "Less is more" resulteert meestal in een mooiere taart.
Wil je toch eens gek doen omdat jouw kindje fan is van bumba of nijntje?
Dan doen we dat gewoon!