Waarom zou ik een zwangerschapsshoot boeken? Ik voel me helemaal niet mooi!

05-03-2020

Je twijfelt om jezelf en je mooie bolle buik met daarin jouw nieuw wondertje.. op foto te laten zetten?
OH NO!
Laat me je even vertellen, waarom ik vind dat je dit zeker en vast moet overwegen. En neen, niet omdat dit mijn beroep is en ik jullie als klant wil, maar waarom ik veel belang hecht aan een fotoshoot.

Uiteraard heb je nu al 9 maand op die grote, ronde ton moeten kijken en zal je blij zijn dat deze EINDELIJK verdwijnt en je je tenen weer kan zien! 

Woehoew, eindelijk zelf terug je veters kunnen strikken. Maar ook woehoew!! Jullie mini-me is daar! ♡


Of, Heb je zoiets van.. "neee-eeeh bedankt! IK ZIE ER NIET UIT ! Mijn benen, armen, .. zijn helemaal opgezwollen, waarom zou ik daar nu foto's van laten maken?!"

NO REASON TO PANIC!

Ik heb echt overal een oplossing voor.
Ik werk graag met lange zwangerschapskleedjes. (Deze zijn uiteraard aanwezig in de studio of die neem ik gemakkelijk mee op locatie.)
Deze heb ik met lange en korte mouwen, waar jij je het beste in voelt.
Ook de poses worden voorzien naar hoe jij er het beste opstaat en waarbij je mooie buik de aandacht trekt.
Ook korte kleedjes vind ik heel mooi, indien je dan niet wil dat je benen er op staan, zijn er weer een heleboel poses en mijn creativiteit die er voor zorgen dat deze ook niet zichtbaar zijn.

Maar laat dat je even niet afleiden, je hebt dan nu wel 9 maand op dat tonnetje moeten kijken, maar weet jij binnen 9 maand nog hoe die er uit zag? Hoe jouw mini-mensje daar in godsnaam heeft in gepast?!

Nee hé..

Waarom zou je dit dan niet vastleggen op foto? Je vloekt nu misschien wel op die verdomde veters, maar hoe hard zal je daar later om kunnen lachen?
Als je kijkt naar die mooie foto's met je bolle buik, met dat ini-mini-mensje van jullie in, wat voor een gevoel zal je dat dan bezorgen?


Onvoorwaardelijke liefde toch.. toen had je dat kleine wondertje nog lekker voor jezelf. Uiteraard mag papa of mama hier ook bij op.
Die laatste liefdevolle foto's met zen tweeën ( drieën ).

Voor al dat gehuil begint, hihi! 

Nee maar echt, als je partner er bij op staat, heeft dit zeker ook een meerwaarde. 
Als ik foto's bekijk van mijn moeder toen ze zwanger was van mij, stond enkel zij op de foto.. waarom? Omdat mijn vader die foto moest trekken uiteraard.. en dat vind ik wel echt super spijtig!

Ik had ze graag samen en met mij in die warme cocon van mama op foto gezien. 
Dus dat deze foto's er niet zijn van hun, vind ik ontzettend jammer.


Denk er dus eens goed over na, vooraleer je het meteen van tafel gooit.
Je moet hier ook absoluut geen stress voor hebben, ik ben één van de meeste "chillste" personen ooit.
Train die buikspieren al maar, het zal waarschijnlijk één grote lachpartij worden! Zie ik je snel?
Ik heb er alvast zin in om die leuke zwangerschaps verhaaltjes (kwaaltjes) aan te horen! Kunnen we er nog een laatste keer om lachen voor jullie dropje er is.