Over mij

Vooraleer je een fotosessie boekt, vind ik het belangrijk dat jullie mij eerst even leren kennen. 
Tijd genoeg om elkaar beter te leren kennen tijdens de fotosessie maar hier krijg je al even de korte versie van mezelf!

Ik ben Silke, al meer dan 5 jaar gepassioneerd door fotografie.
Waarom ? Omdat ik het zoooo belangrijk vind om herinneringen vast te leggen op foto. 

Dit is dan ook de grootste reden waarom ik fotografeer, ik wil dat jullie deze momenten later kunnen herbeleven en kunnen laten zien aan jullie kleine wondertjes. 

Ik ben altijd goedlachs en opgewekt. Een (sarcastisch) mopje hier en daar zal ik dus zeker niet laten. Verwacht dus ook geen stijve bedoening als je bij mij langs komt voor een fotosessie.  Want dan ben je bij mij aan het verkeerde adres, haha! 😉

Mijn troef in fotografie, is dat ik heel veel geduld heb. 
Weent jouw kindje veel of gaat jouw ukkepuk niet graag op de foto? Geen reden tot paniek.
Dit hoort er nu eenmaal bij en hier maak ik me ook totaal niet druk om. Kinderen komen na een tijdje vanzelf los, ik laat ze daarom altijd even wennen en praat ondertussen met jullie wat verder, je zal zien dat ze snel interesse krijgen in wat wij aan het doen zijn.

Ik ben afgestudeerd in de richting dierenzorg, mijn liefde voor dieren is immens. Daarom ben ik ook halftijds dierenarts-assistente en halftijds kinderfotograaf.

Ook geef ik tennis-les aan kindjes vanaf 3 jaar.
Sinds kort ben ik zelf mama van mijn eigen patéke Lio. Met jullie meepraten over het ouderschap, de struggles of de liefde van deze kleine protjes? Daar praat ik maar al te graag over mee. ♥

 


Wil je meer info over mijn fotografie? Klik dan even op het knopje hieronder!