Recensies 

Sari

Een leuke aangename ervaring in ontspannend sfeer! Met een engelengeduld neemt Silke zeker haar tijd om je kindje mooi op beeld te zetten. Ze kan heel goed om met baby'tjes. Ook al werkt de baby zelf niet mee, weet ze altijd wat te doen. Een echte aanrader.

Jeroen Bogaerts

Silke is een echte aanrader! Ze is super met kinderen, stelt ze direct op hun gemak! Niets is voor haar teveel, 'nee' staat niet in haar woordenboek. We hadden graag een foto gehad met pupjes, Silke heeft dit allemaal geregeld voor ons en zie het prachtige resultaat! Je kan echt op haar rekenen! Wij hebben 3 fantastische fotoshoots met haar gehad en waren ongelooflijk blij met het resultaat! 

Kathleen Pauwels

"Silke is echt een topper! Ondanks dat we in de kalmthoutse heide hebben geshopt stelde ze me op mijn gemak en het eindresultaat is gewoon super. Zowel de shoot als silke zijn een aanrader. 🤩"

Inez Belien

"Silke is een super lieve dame met heel veel geduld met kleine kindjes. Wij waren zeer tevreden van de cake smash shoot van onze 1jarige zoon. De foto's waren echt geweldig. We verschoten er echt van hoeveel mooie foto's we hadden. Wij gaan zeker nog eens terug."

Ilka

Super lieve fotografe die haar tijd neemt en zeer goed met kindjes om kan! En een snelle service! Zeker een aanrader.   

Melissa

Had een shoot cadeau gekregen van de meter van mijn dochter en was zooo leuk ! De fotografe is kei lief met kindjes ! Kan er super goed mee overweg ! Ze heeft ook super mooie foto's gemaakt ! Mijn dochter was toen 4-5w oud en was echt leuk om te doen ! de prijs en kwaliteit zijn super !!

Anke

Wat een ongelofelijke leuke ervaring met een prachtresultaat tot gevolg!
Vertederend om te zien met hoeveel liefde ze omgaat met je kostbaarste bezit, ze neemt alle tijd en zorgt ervoor dat je verscheidene schitterende foto's hebt. Onmogelijk voor ons om tien foto's te kiezen, waardoor we het hele pakket hebben genomen.
Ook heel belangrijk is dat ons zoontje, twee weken, heerlijk heeft genoten tijdens de hele fotoshoot.
We hebben de foto's ook uitzonderlijk snel ontvangen!

Bo

"Silke weet heel goed waar ze mee bezig is. Ze weet je baby'tje op een prachtige manier vast te leggen en weet ook goed hoe ermee om te gaan. De Foto's die we hebben gekregen zijn prachtig en een mooie herinnering voor later. Daarnaast kregen we ook vele positieve reacties. Omdat de foto's van zo'n goede kwaliteit zijn hebben wij een foto laten uitvergroten voor in de living."

Wendy 

"In 1 woord samengevat: GEWELDIG!!! Je maakt super mooie foto's en gaf ons en ons zoontje een gerust gevoel. Je bent echt een natuurtalent met kinderen! "

Evi

"Super aangenaam, rustig met de kids, zowel met de zwangerschapshoot samen met onze tweeling, de shoot van onze tweeling en de newbornshoot van Manon. Kei leuke en toffe ideetjes die de foto's alleen maar perfecter maken! Meer dan een super aanrader, topper! Evi, Bart, Olivia, Camille en Manon xxx "

Shannon

"Zowel de zwangerschapsshoot als de Newborn shoot laten doen en alle 2 supertof met hele mooie resultaten ! Bedankt Silke we gaan zeker terugkomen :-)"

Kathleen

"Geen saaie foto's! Geen stress tijdens de shoot, ons zoontje was erg lastig maar Silke ging hier héél geduldig mee om. Een heel toffe fotoshoot met prachtige, leuke foto's en een persoonlijke touch als eindresultaat."

Julie

"Ik ben zo content van de foto's die Silke heeft gemaakt van mijn twee spruiten! Het is zo een mooie kwaliteit en een leuke herinnering voor later! Zelf is zij een enthousiaste en lieve meid voor jou als ouder en je kleine spruit. Wil jij graag een fotoreportage van je kleintjes? Dan is dit zeker een adresje waar je terecht kan! Ik ben er zeer tevreden over en kom zeker terug! "

Jessie

"Voor een fantastische en snelle service moet je bij Silke Zijn. Dankje voor de prachtige foto's."