Forget about awkwardly posing in front of the camera

this is different
1
3

Forget about awkwardly posing in front of the camera

this is different
2
3

Vergeet het awkward poseren voor de camera.

Daar doe ik niet aan mee.
3
3

Het Proces


01.


Boek je datum & tijdslot


Je kan gemakkelijk je datum & tijdslot kiezen in de online agenda. Staat er op jou gewenste datum geen tijdslot open? Stuur dan gerust een mailtje en dan bekijken we of dit mogelijk zou zijn.02.


Bevestiging


Nadat ik je aanvraag ontvangen heb en jullie het voorschotje hebben overgemaakt ter bevestiging van je plekje, stuur ik je een uitgebreide welkomst gids door waar je exclusieve kortingen vind van webshops voor je outfit, hoe je best voorbereiden voor de shoot, styling gids, etc.03.De Fotosessie


Tijdens de fotosessie proberen we voornamelijk veel plezier te maken zodat je spontane foto's als resultaat krijgt en geen geforceerde poses moet aannemen.

04.


Aflevering foto's


Binnen 7 dagen na je fotosessie krijg je de foto's al via een persoonlijk linkje in je mailbox.

Hier kan je je favoriete foto's aanduiden voor in je boekje en ook je €20 shoptegoed gebruiken in de online printwinkel.

Laugh, play games, goof around and do what you usually do

Wees gewoon jullie unieke zelf, ik haal mijn trukendoos boven om jouw kindje te doen lachen maar jij weet als beste waar dat knopje zit. Doe aan een kietelgevecht, houd ze gerust even ondersteboven of gooi ze eens in de lucht. I'm all in voor spontaniteit!