Lieve woorden
.1

Een leuke aangename ervaring in ontspannend sfeer! Met een engelengeduld neemt Silke zeker haar tijd om je kindje mooi op beeld te zetten. Ze kan heel goed om met baby'tjes. Ook al werkt de baby zelf niet mee, weet ze altijd wat te doen. Een echte aanrader.

Sari

.2

Silke is een echte aanrader! Ze is super met kinderen, stelt ze direct op hun gemak! Niets is voor haar teveel, 'nee' staat niet in haar woordenboek. We hadden graag een foto gehad met pupjes, Silke heeft dit allemaal geregeld voor ons en zie het prachtige resultaat! Je kan echt op haar rekenen! Wij hebben 3 fantastische fotoshoots met haar gehad en waren ongelooflijk blij met het resultaat!

Jeroen

.3

"Silke is een super lieve dame met heel veel geduld met kleine kindjes. Wij waren zeer tevreden van de cake smash shoot van onze 1jarige zoon. De foto's waren echt geweldig. We verschoten er echt van hoeveel mooie foto's we hadden. Wij gaan zeker nog eens terug."

Inez

.4

Wat een ongelofelijke leuke ervaring met een prachtresultaat tot gevolg!
Vertederend om te zien met hoeveel liefde ze omgaat met je kostbaarste bezit, ze neemt alle tijd en zorgt ervoor dat je verscheidene schitterende foto's hebt. Onmogelijk voor ons om tien foto's te kiezen, waardoor we het hele pakket hebben genomen.
Ook heel belangrijk is dat ons zoontje, twee weken, heerlijk heeft genoten tijdens de hele fotoshoot.
We hebben de foto's ook uitzonderlijk snel ontvangen!

Anke

.5

"Silke weet heel goed waar ze mee bezig is. Ze weet je baby'tje op een prachtige manier vast te leggen en weet ook goed hoe ermee om te gaan. De Foto's die we hebben gekregen zijn prachtig en een mooie herinnering voor later. Daarnaast kregen we ook vele positieve reacties. Omdat de foto's van zo'n goede kwaliteit zijn hebben wij een foto laten uitvergroten voor in de living."

Bo

.6

"In 1 woord samengevat: GEWELDIG!!! Je maakt super mooie foto's en gaf ons en ons zoontje een gerust gevoel. Je bent echt een natuurtalent met kinderen! "

Wendy

.7

"Geen saaie foto's! Geen stress tijdens de shoot, ons zoontje was erg lastig maar Silke ging hier héél geduldig mee om. Een heel toffe fotoshoot met prachtige, leuke foto's en een persoonlijke touch als eindresultaat."

Kathleen

.8

"Super aangenaam, rustig met de kids, zowel met de zwangerschapshoot samen met onze tweeling, de shoot van onze tweeling en de newbornshoot van Manon. Kei leuke en toffe ideetjes die de foto's alleen maar perfecter maken! Meer dan een super aanrader, topper! Evi, Bart, Olivia, Camille en Manon xxx "

Evi

.9

Had een shoot cadeau gekregen van de meter van mijn dochter en was zooo leuk ! De fotografe is kei lief met kindjes ! Kan er super goed mee overweg ! Ze heeft ook super mooie foto's gemaakt ! Mijn dochter was toen 4-5w oud en was echt leuk om te doen ! de prijs en kwaliteit zijn super !!

Melissa